Kust Hotell & Spa i Piteå AB

Kust Hotell & Spa i Piteå AB

KUST Hotell & Spa har som målsättning att vara ett av de absolut bästa hotellen i norra Sverige. Ett hotell som våra gäster ska längta att komma tillbaka till, gång efter gång. Och vi är fullständigt övertygade om att det är alla våra enastående medarbetare som avgör om vi lyckas eller ej.

Är du redo för ett arbete där varje dag är en möjlighet att skapa minnen och överträffa förväntningar?

På KUST söker vi kollegor som vill vara med och ge våra gäster en unik hotellupplevelse. Du som har förmågan att få människor att känna sig som hemma, även när de är på resande fot. Du som kan förena din unika personlighet i mötet med varje gäst med ett professionellt värdskap. 

Hos oss blir du inte bara en del av teamet, du blir en del av en familj där ditt bidrag spelar en avgörande roll. Som en del av KUST-familjen får du inte bara möjligheten att arbeta i en vacker miljö, utan också lära känna underbara kollegor där vi värdesätter mångfald och inkludering. Oavsett om du är nyexaminerad eller erfaren inom branschen, erbjuder vi utbildning, utmaningar och möjligheter till personlig tillväxt.

Ta steget in i en värld av möjligheter hos KUST Hotell & Spa – utforska våra lediga tjänster och ansök idag för att vara med och skriva nästa kapitel av din karriär!

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Spavärdinna

 

På åttonde våningen på KUST Hotell & Spa hittar du vår fina spaavdelning.

500 kvadratmeter fyllt med avslappning, bad, värme och behandlingar med naturens egna produkter.

Här känns bokstavligt talat naturens rika kontraster direkt mot huden. Koppla av i våra sköna relaxpooler ute på spaterrassen eller isbada och svettas i torrbastun, året runt. Inomhus erbjuds förutom bastu och avslappning olika typer av behandlingar och välgörande kurer. En våning där avslappning och njutning går hand i hand med skratt och bubbel i glasen.

Nu söker vi en spavärdinna som vill stärka upp vårt team!

Vi sätter stor vikt vid att våra gäster ska få en fin upplevelse så du ska tycka om att ta hand om gäster på ett genuint och professionellt sätt. Erfarenhet av liknande arbete är inget krav då du får utbildning på plats.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid som startar med 50% v24-v32 och går sedan över på 80% vecka 33. Arbetstiderna är varierande och innefattar både kvällar och helger.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök senast 2024-06-08
Spa
Kust Hotell & Spa
On-site

Hittar du inte det du söker?

Du kan alltid göra en spontanansökan!